Trouwfotografie Borne door Jola Mulder – Wouter en Nicole

Trouwfotografie Borne

Wat een weertje vandaag! Op naar Wouter en Nicole, en Liv en Lasse. Daar aangekomen was het al één en al bedrijvigheid en een gezellige boel. De hond had de jurk in beslag genomen, en Lasse hobbelde vrolijk rond.

Nadat Wouter was aangekomen zijn we met zijn allen naar Enschede gegaan voor de fotoshoot. Helaas was deze maar van korte duur.Nicole kon nog net een zware ketting tegenhouden voordat deze Lasse raakte maar door deze onverwachte beweging knapte ze wel uit haar jurk!
Oh jee…gauw Doreen gebeld van Bruidsmode Lisa en we konden gelijk komen. Heel fijn en wat een service! Natuurlijk moest dit ook vastgelegd worden, het is natuurlijk net zo goed een onderdeel van de dag ;.) Nicole tussen de jurken, ruikend aan een flesje Stress away, en Doreen aan de naaimachine.

De ceremonie was bij Erve Beverborg in de Lutte, dat is zo’n prachtige locatie midden in het bos! De ceremonie werd gedaan door een vriend, lekker luchtig, met een grol en een grap, precies zoals bij ze past.

Na de ceremonie was er natuurlijk taart, en de nodige drankjes. Het was heerlijk vertoeven daar onder de bomen op deze geweldige plek! Heel veel geluk Wouter, Nicole, Liv en Lasse!!

Second shooter en dronebeelden: Joel Mulder
Bruidsjurk: Bruidsmode Lisa
Pak: Roka
Locatie ceremonie: Erve Beverborg

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^