Welkom op mijn website. Wat leuk dat je me gevonden hebt! Ik ben een gepassioneerd fotografe en hou er van om al het moois om me heen vast te leggen.

Die ene blik van hem naar haar, de knuffel die een moeder haar kind geeft… Het zit hem in de kleine dingen en daar kan ik echt van genieten. Ik vind mijzelf dan ook een bevoorrecht mens als ik zulke dingen vast mag leggen.

Ook vind ik dat ieder mens uniek is! Gewoon zoals hij of zij is. In al zijn schoonheid, met perfecties en imperfecties. En aan mij om het mooiste in jou naar boven te halen! Als geboren romanticus vind ik het heerlijk om trouwreportages te fotograferen!
Jullie dag zal ik vertalen in sfeervolle foto’s, bijzondere composities en mooie details in een ongedwongen sfeer. Kortom, een prachtig beeldverslag van een bijzondere dag!

Mijn opleiding als Vakfotografe heb ik afgerond aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Ondanks dat, ben ik van mening dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent en daarom volg ik ook nog regelmatig cursussen, seminars en workshops om mijn klanten het beste van mezelf te kunnen geven. Jullie fotograferen doe ik dan ook met heel veel enthousiasme in een ongedwongen sfeer voor het mooiste resultaat en zo onopvallend mogelijk.

Wie ben ik: een levensgenieter,  het glas is altijd half vol bij mij. Ik kan genieten van de kleinste dingen! Een veldboeketje plukken, wandelen met de honden in de vroege ochtend, of gewoon lekker op de bank onder een dekentje en dan ook nog de open haard en de kaarsjes aan.

Ik ben creatief, blij als de zon schijnt, verslaafd aan lipgloss. En reizen vind ik heerlijk en inspirerend. Ook dan gaat mijn camera mee. Samen met mijn man en twee kinderen – een zoon, die filmmaker/videograaf  is en zijn vak uitoefend in Japan,  en een dochter die ook fotografeerd en vaak met mij mee gaat als second shooter – woon ik met onze  Ridgeback en Jack Russel en onze inmiddels bejaarde paardjes in het mooie Twente.

Ik zou zeggen: “Kijk lekker rond!” En als je wat wilt weten, aarzel niet om te bellen of te mailen!

Ook ben ik heel benieuwd naar jou, het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Liefs, Jola