Chat with us, powered by LiveChat

Jola

MEET OUR TEAM:

Jola Mulder Fotografie

Welkom op mijn website. Wat leuk dat je me gevonden hebt!

Ik ben een gepassioneerd fotografe en hou er van om al het moois om me heen vast te leggen.

Die ene blik van hem naar haar, de knuffel die een moeder haar kind geeft… Het zit hem in de kleine dingen en daar kan ik echt van genieten. Ik vind mijzelf dan ook een bevoorrecht mens als ik zulke dingen vast mag leggen.

Ook vind ik dat ieder mens uniek is! Gewoon zoals hij of zij is. In al zijn schoonheid, met perfecties en imperfecties. En aan mij om het mooiste in jou naar boven te halen! Als geboren romanticus vind ik het heerlijk om trouwreportages te fotograferen!
Jullie dag zal ik vertalen in sfeervolle foto’s, bijzondere composities en mooie details in een ongedwongen sfeer. Kortom, een prachtig beeldverslag van een bijzondere dag!

Mijn opleiding als Vakfotografe heb ik afgerond aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Ondanks dat, ben ik van mening dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent en daarom volg ik ook nog regelmatig cursussen, seminars en workshops om mijn klanten het beste van mezelf te kunnen geven. Jullie fotograferen doe ik dan ook met heel veel enthousiasme in een ongedwongen sfeer voor het mooiste resultaat en zo onopvallend mogelijk.

Wie ben ik: een levensgenieter, ik kan genieten van de kleinste dingen! Een veldboeketje plukken, wandelen met de honden in de vroege ochtend, of gewoon lekker op de bank onder een dekentje en dan ook nog de open haard en de kaarsjes aan.
Ik ben creatief, blij als de zon schijnt, verslaafd aan lipgloss. Reizen vind ik heerlijk en inspirerend, en voor honingdrop mag je me altijd wakker maken. Samen met mijn man en twee kinderen – een zoon, die de opleiding tot filmmaker volgt en inmiddels ook zijn eigen bedrijf heeft en als freelancer werkt, maar ook verdienstelijk kan fotograferen, en een fanatiek vloggende dochter die alle ins en outs van een spiegelreflex ook al aardig onder de knie krijgt – woon ik met onze twee Rhodesian Ridgebacks en onze inmiddels bejaarde paardjes in het mooie Twente.

Ook is er de mogelijkheid om een secondshooter bij te boeken, en dat is Annemarie. Annemarie begon als stagiaire bij mij, en dat beviel zo goed dat ze nu mijn vaste second shooter is. Door Annemarie heb ik de vrijheid om nog meer creatievere beelden te maken, en op deze manier kunnen we ook vanuit verschillende standpunten en hoeken fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan de first look! Met twee fotografen is het mogelijk om zowel de emoties van bruid en bruidegom te fotograferen!

En erg trots ben ik ook dat ik een videograaf/filmmaker in mijn team heb. Joel vertaalt jullie dag naar een prachtige weddingclip die je keer op keer zult bekijken! Ook is Joel in het bezit van een drone, die natuurlijk ingezet wordt om te filmen, maar ook om foto’s te maken. Hoe gaaf is dat!

Is dat nou druk zo als je met drie mensen komt vraag je je af? Nee. absoluut niet. ( Zie recensies ) Helemaal onzichtbaar zijn we niet, maar jullie zullen nauwelijks merken dat we er zijn.En omdat we al zoveel samen werken zijn we ook helemaal op elkaar ingespeeld. Een dreamteam dus!

Ik zou zeggen: “Kijk lekker rond!” En als je wat wilt weten, aarzel niet om te bellen of te mailen!

Ook ben ik heel benieuwd naar jou, het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Jola

Our Latest