Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Let the fun begin!!

Vanaf nu gaat het plannen, de voorbereiding, en eigenlijk gewoon de voorpret beginnen!! En de meest belangrijke dingen wil je natuurlijk al vastgelegd hebben voordat je achter het net vist, en dat is onder andere de fotograaf.

Trouwen doe je maar 1 x in je leven, dus daarom is het belangrijk dat je de juiste fotograaf kiest die bij je past, de ervaring heeft en weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Dit om jullie helemaal te ontzorgen zodat jullie zorgeloos de dag door kunnen en optimaal kunnen genieten!

Ik ben op de achtergrond aanwezig,  maar neem de touwtjes in handen als dat nodig is. Tijdens de fotoshoot laat ik jullie niet bungelen, daar coach ik jullie doorheen om die mooie spontane en vooral echte foto’s te krijgen! Verder ben ik zelf altijd heel relaxed,  en is mijn motto go with the flow!

Ik nodig jullie dan ook van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn studio in Deurningen zodat we elkaar beter leren kennen. Dit is voor jullie ook heel erg fijn zodat je weet wie je tegenover je hebt als persoon , en natuurlijk wil ik jullie ook graag beter leren kennen en alles over jullie weten. Het is gewoon heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de fotograaf en ook het volste vertrouwen in hem of haar hebt.

Na het gesprek maak ik een offerte a.d.h.v. het gesprek dat we gehad hebben. Indien jullie akkoord gaan met de offerte kan deze online ondertekend worden en vervolgens stuur ik een factuur met €250 aanbetaling. Na betaling is jullie datum gereserveerd. De restfactuur volgt in de week na de bruiloft.

In de week na de bruiloft ontvangen jullie van mij een preview want jullie zijn natuurlijk hartstikke nieuwschierig!

Voor jullie trouwdag heb je minimaal 6 uur nodig, op deze manier kan ik er een mooie beeldverslag van maken. Binnen 6 weken ontvangen jullie een prive gallerij waar je je foto’s kan bekijken, downloaden en waar je ze kan delen met familie en vrienden! 

Extra opties:

Een loveshoot om alvast te wennen aan mij en de camera. 99,- indien jullie de trouwreportage boeken, anders €189

Een professionele videograaf, incl done beelden en een reddingclip van 6-10 minuten. 6 uur 1495,- Elk uur extra 125,-

Een second shooter voor extra beelden vanuit nog meer hoeken en standpunten. Vraag naar de mogelijkheden! 

Terugkomen voor het avondfeest in overleg 1,5 uur 395,-. Elk uur extra 145,-

Luxe trouwalbum:

Jullie zelf uitgekozen foto’s in een prachtig luxe album. Ook zijn er identieke ouderalbums te verkrijgen. In mijn studio heb ik meerdere voorbeelden en materialen of kijk hier alvast naar de mogelijkheden!

INVESTERING

  • 6 uur fotografie met in ieder geval 400 foto's in hoge resolutie zorgvuldig bewerkt, te bekijken, te delen, en te dwonloaden via een privégalerij
  • Super toffe dronefoto's indien de tijd en de omstandigheden dat toelaten (t.w.v. 150,-)
  • Verrassingsalbum 20x20 cm
  • Jullie foto's 1 jaar in back up in de online galerij
  • Slideshow op muziek of preview in de week na de bruiloft
  • 1895,-
Populair
Trouwfotograaf twente