Trouwfotograaf Enschede Jola Mulder Fotografie ~Jaring en Tessa ~

Trouwfotograaf Enschede

Waar ik eerst bij nummer 85 aan de deur stond i.p.v. 185. De bewoonster gaf me gelijk een kaartje mee voor Jaring en Tessa die daar bezorgd was. Blijkbaar was ik niet de enige die niet kon lezen ;).
Gelukkig was 185 maar een stukje verderop en boven was het al een gezellige boel waar haren en make-up werden gedaan. Nadat ik daar alles vast had gelegd ging ik naar Jaring, die bij een neef was.
Jaring was er helemaal klaar voor.Strak in het pak, alleen de corsage ontbrak nog. En toen kon het wachten beginnen. Want echt, er is geen bruidegom die niet moet wachten op zijn bruid. De bruidegommen zijn altijd ruim op tijd klaar en staan dan te popelen.

Bij Tessa schoot het ook lekker op en was het tijd voor de  prachtige jurk. Ondertussen was Jaring al gearriveerd en stond al buiten te wachten. Eindelijk was het dan zover, daar was Tessa!! Na de nodige oh’s en ah’s en bewonderende blikken van Jaring gingen we op weg naar Haaksbergen voor de fotoshoot. Dachten we. Ergens op de Wesselerbrink stopte de auto er ineens mee.

Oh nee hé? Jaring dacht dat hij misschien wel wist wat het was dus de motorkap ging omhoog, maar nee, het mocht niet baten.
Wat te doen? Met mijn auto verder was de enige optie en met zijn tweeën duwden we de auto naar de kant. Gelukkig stopten er toen ook nog wat omstanders zodat ik snel nog wat foto’s kon maken.
Het bruidspaar bleef er vrolijk onder want ja, wat kun je er aan doen? Niks. Dus door naar Haaksbergen waar we even lekker een rondje hebben gelopen en een paar mooie foto’s hebben kunnen maken.
En ach…ik heb er nog een toffe award mee gewonnen ook nog met die foto ;.)

De aankomst bij Het Blanckenborgh ging lopend in plaats van rijdend, ik had ze voortijdig uit de auto gezet. De daar wachtende gasten wisten nog van niks dus dat leverde verbaasde blikken op.
Wat een mooie trouwlocatie! We hadden prachtig weer, dus er kon buiten getrouwd worden aan de vijver.
Kortom, een prachtige dag, een prachtig bruidspaar, meer is er niet nodig (we vergeten voor het gemak even de kapotte Jaguar, die achteraf met een stukje ductape wel weer liep).
Maar ja, ductape hoort niet standaard bij mijn uitrusting, en je moet maar net weten waar het probleem zit 😉

Lieve Jaring en Tessa, ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld!

Trouwlocatie :Restaurant de Blanckenborgh, Haaksbergen
Jurk Tessa : Trés chique
Pak Jaring :De Heeren Rinsma

trouwfotograaf Enschedetrouwfotograaf Enschedetrouwfotograaf Enschedetrouwfotograaf Enschedetrouwfotograaf Enschede

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^