Chat with us, powered by LiveChat

Mooie

woorden

Gave foto’s!

Wat een ontzettend gave foto's!! Jola heeft oog voor detail en alles in de gaten. Een ontspannen sfeer creëren kan ze als geen ander. Nogmaals bedankt.

Martijn en Jolien

Liefdevol

Samen met Annemarie en Joel heeft Jola onze bruiloft vastgelegd. Jola en Annemarie hebben foto's gemaakt en Joel heeft de bruiloft van begin tot eind gefilmd. Met dank aan hen hebben we prachtige, blijvende herinneringen voor het leven.

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed en verliep de communicatie erg prettig en helder. Op onze dag was het een fijn team om erbij te hebben. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en rustig. Wij willen Jola, Joel en Annemarie bedanken voor de fijne samenwerking en de prachtige herinneringen.

Arjan en Linda

Professioneel

Afgelopen jaar zijn wij op een warme zomerdag getrouwd in de mooie natuur op de Holte berg. Wij hebben Jola uitgekozen als fotograaf, omdat wij haar stijl ook erg natuurlijk vinden. Voor de reportage had zij, samen met stagiaire Annemarie, leuke originele ideeën, bijvoorbeeld de foto's in het graanveld. Het was net alsof we in Toscane waren. We voelden ons erg op ons gemak, waardoor het allemaal vanzelf ging. De foto's die zijn gemaakt door Joel met de drone waren ook heel gaaf.

We hebben een geweldige dag gehad en Jola heeft het van begin tot eind prachtig vastgelegd. Ze neemt de tijd, ze is professioneel en ze doet alles voor de beste foto!

Rick en Michelle