Een Festivalwedding in Twente!

Een festivalwedding, en op eigen terrein ook nog. Wie wil dat nou niet? Een heel moodboard had Sharon gemaakt en alles tot in detail uitgewerkt met dit als geweldige resultaat. Alles klopte gewoon en heel belangrijk, het weer zat mee. Maar ook daar hadden ze aan gedacht door er een hele grote doorzichtige tent neer te zetten. Gelukkig niet nodig, alleen voor het avondfeest. Ik begon bij Brain en onder toeziend oog van de familie ;.) kleedde hij zich aan. Een prachtig bruin pak van the Societyshop en om het helemaal af te maken een paar stoere cowboylaarzen eronder.

 Daarna ging ik naar Sharon die bij haar ouders thuis was. Sharon had helemaal een jurk op maat laten maken door Marion van Gils en wat was de jurk prachtig! Ook Sharon stijlde het af met een paar kekke laarsjes. De first look was emotioneel, ik vind dat ook altijd een van de mooiste momenten van de dag. Alle spanning die zich dan opbouwt, wat heeft de ander aan..vindt hij/ zij het wel mooi? En dan die ontlading die volgt..prachtig!

Daarna door naar de Watermolen in Haaksbergen voor de foto’s. Daar zijn genoeg mooie plekjes dus we hebben prachtige foto’s kunnen maken.
Ondertussen waren alle gasten al gearriveerd en zaten op hun plek toen het bruidspaar aan kwam rijden. De ceremonie werd begeleidt door een vriend, wat het een extra persoonlijk tintje gaf. En dan de kus met die confettiknallers! Ik wist er niks van trouwens, dus heb als een idoot lopen schieten, haha)

Daarna stond de taart al klaar en volgden de hilarische stukjes van vrienden en vriendinnen, de felicitaties. Het weer was werkelijk prachtig en er werd lekker geborreld en gefeest en er hing een heerlijk sfeertje.

In de avond kwamen er nog gasten bij en werd de avond geopend met  een openingsdans. Altijd fijn, want dat is toch wel het startschot voor de gasten om lekker los te gaan op de dansvloer en dat gebeurde ook. Wat een feest! Heerlijk!! We sloten de avond af met nog een paar creatieve flitsfoto’s. Altijd fijn als ik nog even in de gelegenheid ben dit soort foto’s te maken!

2023 loopt al aardig vol, en ook voor 2024 word ik al geboekt. Wil je graag dat ik jullie dag vast leg, wacht dan niet te lang met boeken!

Trouwenintwente trouwfotograaftwente FestivalbruiloftFestivalbruiloft, trouwfotograaftwente spontane foto's trouwenintwente Trouwen in Twente festivalwedding festivalbruiloft buitenvrouwen Trouwfotograaf twente trouwlocatietwente festivalwedding festivalbruiloft trouwfotograaftwente

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^