Trouwen in je achtertuin door Jola Mulder

Deze trouwreportage was zo leuk! En Merel en Edwin zo enthousiast!
Ze hadden bij mij een Loveshoot gewonnen via de beurs waar ik stond, en tijdens de Loveshoot was gelijk die klik. Zo belangrijk altijd. En dat vonden zij ook want ze boekten me voor hun bruiloft.
En deze was midden in Goor in hun achtertuin. Hoe leuk en persoonlijk is dat dan? Overal was aan gedacht, tot in de kleinste details!

De ochtend begon bij Edwin, hij was in hun gezamenlijk huis in Goor. Daarna zijn we naar het ouderlijk huis van Merel gereden. Ook daar was al vol op bedrijvigheid en gezelligheid.
Haren werden gedaan, make-up, en er werd geknuffeld en een traantje gelaten. Want hoe bijzonder is het dat je dochter, je zus en je beste vriendin gaat trouwen en je daar vol op bij betrokken word.
Edwin en Merel gaven tijdens het gesprek al aan dat hun familie en vrienden een groot deel van hun leven uitmaakt en heel erg belangrijk voor ze zijn. Dit kwam in alles naar voren.

Edwin kwam Merel ophalen in hun eigen mooie Kever en samen  gingen we naar de fotoshootlocaties. Dat zijn altijd zulke heerlijke momenten voor het bruidspaar.
Voordat de hectiek begint lekker nog even een rustig moment en samen zijn.
Daarna door naar Goor waar iedereen al stond te wachten! Wat was het mooi! Merel’s koor stond te zingen, want ze is zangdocente, en ze werd door haar vader weggegeven.
De ceremonie was prachtig, waarbij ook Merel nog een mooie lied zong voor Edwin, die het natuurlijk niet droog kon houden.
Daarna was er taart, een heuse champganetoren, en kwam er ook nog een kinderkoor en een ouderenkoor van Merel, en dat allemaal in de tuin.

‘Savonds was het avondfeest bij Het wapen van Delden, en na de openingsdans gingen de voetjes van de vloer!

https://vimeo.com/user5556597/review/385665993/099fc8f83d

 

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^