Trouwen bij de Houtmaat in Hengelo – Jaap en Marije- door Jola Mulder

In september heb ik de prachtige bruiloft van Jaap en Marije vastgelegd.

‘sochtends begonnen Annemarie en ik bij Marije in Enschede waar iedereen druk bezig was met haren en make-up. Jaap haalde Marije op in een Eend. Geweldig, waar zie je die nog?
Vervolgens zijn we naar verschillende locaties gegaan voor de fotoshoot. Het weer was geweldig. het gras stond lekker hoog, het onkruid groeide welig, wat wil een fotograaf nog meer. Haha.

Na de fotoshoot op naar de Houtmaat voor de ceremonie waar Jaap’s neefje toch echt de show stal met het brengen van de ringen. Helemaal trots ook op zich zelf dat hij zijn taak zo goed volbracht had.
De ceremonie was mooi, met een heel persoonlijk tintje.Marije’s broer speelde tussendoor piano en zijn vriendin viool. Het was echt perfect!

Na de ceremonie was er natuurlijk heerlijke taart en hebben we de groepsfoto’s gemaakt.

Het was heerlijk vertoeven bij Buitenplaats de Houtmaat zo buiten, en iedereen genoot dan ook vol op onder begeleiding van een muziekcombo.
Ondertussen werden de mooie tafels gedekt voor het diner zodat iedereen zo aan kon schuiven voor het heerlijke eten.

Tot slot het avondfeest. Er kwamen nog heel veel meer gasten bij en er werd gefeest, gedanst en heel veel lol gemaakt tot in de late uurtjes!
Ook zijn we nog even naar buiten geglipt om een creatieve foto te maken. Heerlijk om te doen als de omstandigheden en tijd dat toelaten!

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^