Trouwen in een weiland- Kevin en Stephanie- door Jola Mulder

Vandaag was de grote dag van Kevin en Stephanie! Mooi weer, een toffe trouwlocatie buiten en heel veel lieve familie en vrienden maakten deze dag onvergetelijk!
Het aankleden bij Kevin thuis was een ware mannenaangelegenheid, zoals dat bij Stephanie echt een vrouwenaangelegenhied was. Echt heel erg gezellig allemaal!
Toen Kevin aan kwam rijden stond iedereen buiten klaar. Stephanie was dat nog niet helemaal, dus iedereen stond vol spanning te wachten op het moment dat ze elkaar voor het eerst zouden zien. En dat moment was ontroerend mooi!
Kevin was helemaal onder de indruk, net zoals de familie en vrienden.

Daarna lekker in de cabrio om de fotoshoot te doen. Stralend weer, een bruidspaar met humor, dus dat was weer een fijn moment!
De ceremonie was in een weiland. Een weiland waar normaal niks in staat, maar deze hadden ze helemaal omgetoverd in een sprookjesachtige locatie!
Echt geweldig aangekleed tot in de kleinste details. Voor het geval het zou gaan regenen stond er een tent. Niet zomaar eentje, nee, een mega grote transparante tent die ook diende voor het avondfeest.

De ceremonie was mooi, met een traan en een lach, voor de mensen die gemist werden die dag en er eigenlijk bij hadden moeten zijn.
De taart was verrukkelijk, de groepsfoto’s erna hilarisch! En de lange aangeklede tafels voor het diner maakten het helemaal af!

Kijk hier naar de slideshow met highlights van hun trouwdag!

 

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^