Trouwfotografie Weerselo door Jola Mulder

Trouwfotografie Weerselo

 

14 juni  stapten Remon en Tamara in het huwelijksbootje. Alle ingrediënten waren gewoon aanwezig! Prachtige locaties, lieve vrienden en familie, alles geregeld tot in de puntjes met heel veel details. Schitterend mooi weer en natuurlijk een stralend bruidspaar!

Wij mochten er bij zijn van 7.00 u in de ochtend tot 1.30 u ‘snachts omdat ze gewoon alles vastgelegd wouden hebben. En natuurlijk kan dat! In de ochtend begonnen we bij Remon die bij zin ouders was in Hengelo. Daarna gingen we naar Tamara in Bad Bentheim waar ze beiden wonen. Dar druppelde de familie binnen terwijl Tamara ondertussen bezig was met haar haar en make-up. Bruidsmeisjes in prachtige jurkjes renden rond, af en toe slingerend aan de paal die midden in de huiskamer stond (en ja, ik was stiekem ook wel geneigd om er in te klimmen of aan rond te zwaaien, haha) en iedereen had er heel erg veel zin aan!

First look:
Remon kwam in een prachtige auto aangereden terwijl iedereen al buiten stond te wachten, en toen was het tijd voor de first look. Ik vind dat altijd zo’n mooi moment!  Hij zal ze er uit zien? Wat voor pak heeft hij gekozen? Prachtig als ze elkaar dan daadwerkelijk zien!

Daarna reden we naar Het Stift voor de Ceremonie. Wat een prachtige locatie! De ceremonie was ontroerend mooi met ook een bruidsmeisje dat zich zo vereerd voelde dat ze niet kon stoppen met huilen. Marion van Otherwizeweddings had alles ook perfect geregeld!

Na de ceremonie, die weer heel mooi werd gedaan door Bianca, was het tijd voor de taart. En daarna hebben we de fotoshoot gedaan. Met een team van  4 man op pad. Twee videografen en ik met Annemarie, mijn stagiaire. Ze hadden hier geen enkele moeite en alles ging lekker ongedwongen en het was vooral gezellig!

Daarna naar het Florilympha in het Lutterzand voor het diner. Ook daar was alles weer prachtig verzorgd!
Na het diner nog even groepsfoto’s gemaakt en toen was het alweer tijd voor het avondfeest. De avond werd schitterend geopend door Remon en Tamara en daarna gingen de voetjes van de vloer! Wat een feest! Die eindigde met een sparklingexcit! Mooier kan je je dag niet afsluiten toch?

Hierbij een slideshow met de highlights van de dag!

Wat vonden Remon en Tamara er zelf van?

“De foto’s zijn prachtig! We hebben heel veel complimenten gekregen over jouw fotos maar ook over jou en Annemarie . Dat de fotos mooi zijn maar ook dat je zo leuk en prettig met de gasten om ging en  dat alles zo gemakkelijk en fijn ging voor iedereen die op de foto ging. Lekker ongedwongen. “Een echte, goede, vrolijke fotografe” “kan je wel zien dat zij een professional is”  en mijn moeder zei: “wat een leuke, lieve vrouw he, knap ook”  Lief he? We zijn echt heel blij met jou en jouw werk en zeker ook de complimenten aan Annemarie! “

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^