Pré – weddingshoot Enschede – Kevin en Kira door Jola Mulder Fotografie

Onlangs heb ik de pré-weddingshoot/loveshoot van Kevin en Kira gedaan. 6 juli a.s. gaan ze trouwen, dus dat was even een hele leuke opwarmer zo! Gezellig even een rondje lopen, en op deze manier ook aan de camera en aan mij kunnen wennen. Maar volgens mij hadden zij dat niet nodig dat wennen ;.)

Het weer was prachtig, met de wolken die ik voor ogen had. En daarom kon ik dan eindelijk de foto maken die ik al zo lang in mijn hoofd had. Een foto met eindeloze wolken zo ver je kan kijken. Zo eindeloos als liefde kan zijn! Echt zo tof als het eindresultaat ook helemaal top is!

Lieve Kevin en Kira, wat een prachtige shoot heben we samen neergezet! En wij zien er naar uit om zaterdag met het hele team jullie vast te mogen leggen.
Dat wordt vast een topdag!

Gaan jullie ook trouwen? Denk dan ook eens aan een pré- weddingshoot. Het kan veel druk voorkomen als je wat nerveus bent voor de shoot.  Vooral de mannen staan er niet altijd om te trappelen. Je staat tenslotte niet elke dag zo in de picture. Aan de andere kant, de shoots zijn heel ontspannen, en vooral gezellig bij mij. Ik klets je er doorheen, en zorg voor toffe interactie tussen jullie waardoor het gewoon een feestje wordt!  Natuurlijk kun je ook een pré- weddingshoot/loveshoot bij me boeken als je niet gaat trouwen. Klik hier om te weten of ik nog beschikbaar ben.

 

Loveshoot EnschedeLoveshoot EnschedePré-weddingshoot EmschedeTrouwen in Enschede door Jola MulderLoveshoot HengeloLoveshoot TwenteTrouwfotograaf Twente

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^