Award winnende fotografie- 4 awards!

Award winnende fotografie-4 awards gewonnen!

Dat je dan niet één, maar vier! Awards wint! 3 voor Engagementphotography, en 1 voor Real Wedding Photography! Wereldwijde deelnemers, de creme de la creme zitten er tussen, en dan heb je er zelf ineenkeer 4 te pakken. Niet normaal! Whoeooee! Echt, blijer kan ik niet zijn. Zo’n kroon op mijn werk!

Bij de WPJA  (Wedding Photojournalism Association) gaat het om echte momenten, niet de geposeerde of de mooie artistieke foto’s, waar ik overigens ook dol op ben. Maar ik bied een combi van beiden aan. Een journalistieke aanpak en ik ga ook voor de mooie en artistieke creatieve beelden. Op deze manier heb je een hele mooie gecombineerde trouwreportage.

Natuurlijk bedank ik ook lieve Tamara en haar lieve mams, en kanjers Kevin en Kira. Zonder hun geen toffe foto’s!

Mocht je willen weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwreportage, of wil je ook zo’n spetterende loveshoot of pré-weddingshoot als Kevin en Kira, klik dan hier.

Trouwfotograaf Jola MulderLoveshoot Twentetrouwen in twenteLoveshoot Overijssel

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^