Pre-weddingshoot Twente – Mark en Carien – door Jola Mulder

Pre-weddingshoot Twente

In januari heb ik deze Pre- weddingshoo/Loveshoot gedaan met Carien en Mark. Ik weet niet meer hoe koud het was, maar heel warm was het in ieder geval niet, want er ligt hier en daar zelfs wat sneeuw. Maar daar trokken deze twee Lovebirds zich niks van aan, met dit super leuke resultaat.

Ontzettend leuk ook om even een rondje te doen samen en elkaar nog beter te leren kennen. Altijd gezellig ook, ik hou er van! Als bruidspaar is het ook fijn om te weten wat je dan kan verwachten, en hoe ik te werk ga. Daarnaast gebruiken heel veel stellen een foto van de Loveshoot voor de uitnodigingskaart. Hartstikke leuk natuurlijk en heel persoonlijk!

Mark en Carien gaan in juni trouwen, en ook hier verheug ik me al op. Elke trouwreportage is gewoon een feest om te doen! En aan mij de eer om dat vast te mogen leggen! Want ja, een trouwreportage vastleggen is gewoon een hele verantwoordelijkheid, het is niet iets wat je zomaar even tussendoor doet. Hier speelt ervaring mee, het om kunnen gaan met allerlei lichtomstandigheden, snel kunnen improviseren indien nodig en dus flexibel zijn,  en over de goede apparatuur beschikken plus de nodige back- up apparatuur. En als de bruiloft voorbij is dan zit mijn taak er nog niet op. Dan ben ik zeker nog een week bezig om de mooiste foto’s te selecteren,  ze te bewerken, een slideshow maken en tenslotte nog een trouwalbum ontwerpen. Dus ik voel me altijd vereerd als een bruidspaar hun grote dag aan mij toevertrouwen.

Maar daarnaast is de klik tussen de fotograaf en het bruidspaar net zo belangrijk! Je wilt je toch graag op je gemak voelen bij degene die de hele dag met je mee loopt. Dat zie je terug aan de foto’s! Ga daarom ook altijd een kennismakingsgesprek aan met je trouwfotograaf om te kijken of het klikt.

Wij hadden in ieder geval wel de juiste klik, en nu staat mij dus weer een geweldige bruiloft te wachten in juni!

Pre-weddingshoot TwenteLoveshoot twente!

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^