Loveshoot Hengelo – Raymond en Manon door Jola Mulder

Loveshoot Hengelo – Raymond en Manon door Jola Mulder

Ik had deze foto’s al graag eerder willen delen, maar helaas moest ik nog even wachten voordat de trouwuitnodigingen de deur uit waren omdat de foto’s gebruikt zouden worden voor de kaart. Super leuk natuurlijk! Het was al wel een tijdje geleden dat ik  de Loveshoot van Raymond en Manon heb gedaan. We hebben een heerlijk rondje gelopen en hadden prachtig licht!

Het is gewoon ook gelijk een mooi opwarmertje, want afgelopen vrijdag heb ik hun bruiloft gefotografeerd, en op deze manier is het al leuk om elkaar nog beter te leren kennen en hebben zij het idee wat ze kunnen verwachten en hoe ik te werk ga. Dit gaat altijd op een hele ontspannen en gezellige manier. Wel leuk detail, ook de bruiloft van Manon’s zus, Lilian, heb ik jaren geleden mogen vastleggen! Ik voel me dan ook altijd vereerd als er dan weer een familielid of vrienden komen omdat ze me op een andere bruiloft hebben gezien en mij dan ook willen om hun dag vast te leggen.

Ook hadden zij hun super gave Mini meegenomen. Zelfs het Mr Bean beertje lag achterin. Echt leuk ook om te doen en een keer wat anders, een auto die ook op de foto moet. (Behalve de trouwauto’s dan ;,)
Ik zou zeggen, kijk en geniet van dit stel en van het prachtige Twentse Landschap!

Hebben jullie ook trouwplannen! Neem dan snel contact met me op om jullie datum vast te leggen want de boekingen voor 2019 en zelfs 2020 staan er al! contact

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^