Trouwfotografie Enschede – Jair & Priscilla door Jola Mulder

Trouwfotografie Enschede

De slideshow geeft een kleine impressie weer, maar de rest van de foto’s wil je absoluut niet missen!

Waar moet ik beginnen? Wat een dag! Wat een liefde! Wat een feest! En zoveel foto’s!
Bij het begin dan maar, en dat was bij Priscilla en haar ouders. Iedereen was heerlijk relaxed. En nadat ik daar alles vastgelegd had naar Jair, die gewoon thuis was samen met zijn moeder, zus en het dochtertje van vrienden. Ik had even moeite met het vinden van de parkeerplaats,  de verkeerde ook nog waardoor ik een aardig eindje moest lopen, (ze wonen midden in het centrum in Enschede) en daarna met de ingang van het appartement, bleek ik ook nog op de verkeerde verdieping te zitten, maar uiteindelijk lukte me het toch.( Klein stressmomentje is dat dan wel hoor)  Ook hier zag iedereen er prachtig uit. Jair had nog hard gelopen ook, en ook nog even een pizza besteld. Je moet natuurlijk niet flauw van de honger voor het altaar staan ;.)

Naar de St Jozefkerk in Enschede.

Ondertussen miezerde het, en ging ik alvast naar de kerk waar Annemarie me op stond te wachten. Zo fijn dat ze haar er ook bij hebben geboekt. Op deze manier kunnen we nog creatiever zijn, en vanuit nog meer verschillende standpunten fotograferen en ons opsplitsen als dat nodig mocht zijn. Ik ben de kerk ingegaan, en Annemarie bleef buiten wachten om daar alles vast te leggen. De first look was dan ook in de kerk! Jair werd weggegeven door zijn moeder. Helaas kon zijn vader door gezondheidsproblemen niet overkomen uit Brazilië. Dat maakt alles wel een beetje dubbel op zo’n dag. De vreugde en het geluk wat zo’n dag met zich meebrengt, maar ook het verdriet en het gemis om degenen die er niet bij kunnen zijn.
Priscilla werd door haar vader weggegeven. Dat is altijd zo’n mooi moment!
En de ringendragers waren de beide opa’s! Hoe bijzonder is dat dan?

Na de prachtige ceremonie in de St Jozefkerk in Enschede op naar de Jaargetijden! Daar werd geproost, gefeliciteerd en lekker geborreld en zijn wij op een gegeven moment het park in gegaan voor de fotoshoot. Met een heuse photobomb door Priscilla’s vriendinnen! De shoot was super relaxed, en is gewoon altijd een heerlijk rustig moment voor de bruid en bruidegom. Lekker even met zijn tweetjes voor ze zich weer in het feestgedruis storten.

En na het eten was het tijd voor het avondfeest! Jair en Priscilla hebben elkaar leren kennen tijdens de Salsales, nou dan weet je het wel! Dansen! De vonken vlogen er van af. Wat een passie en genot om naar te kijken. Binnen de kortste keren stond iedereen op de dansvloer en ging het dak er af! Brazil meets The Netherlands! Voor mij was het ook moeilijk om niet mee toe doen, dus ja, hoppa, voetjes van de vloer en ondertussen foto’s maken! You gotta love this job! <3 En de bitterbal die Priscilla in haar hand houdt als ze Jair kust, herinnert je er weer aan dat je gewoon in Enschede bent, in ons mooie Twente!

Trouwfotografie Enschede Jola MulderTrouwfotografie Enschede Jola MulderTrouwfotografie Enschede Jola MulderTrouwfotografie Enschede Trouwfotografie Enschede Jola Muldertrouwen in twenteKanten bruidsjurkBohemian bruidsjurkTrouwfotografie Enschede Jola Mulder

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^