Trouwfotograaf Utrecht – Michiel & Serra Lise door Jola Mulder Fotografie

Trouwfotograaf Utrecht

Vandaag was de bruiloft van Michiel en Serra Lise. En op een prachtige locatie, Buitenplaats het Sparrendaal in Driebergen. Hierbij een kleine impressie van dag!
Alles was tot in de puntjes verzorgd, en overal was aan gedacht! De ochtend begon heerlijk relaxed in het huis zelf waar Serra Lise zich voorbereidde op al het moois wat ging komen vandaag. Tegelijkertijd werd Michiel beneden in zijn pak geholpen door zijn moeder.
Meestal rij ik heen en weer tussen bruid en bruidegom, dus het een keer op deze manier doen was ook erg leuk! En alles op één locatie is ook best relaxed voor het bruidspaar.

The first look was geweldig! Dat zijn altijd zulke mooie momenten als ze elkaar voor het eerst zien! Natuurlijk werd het bruidspaar met de nodige aah’s ooh’s en ontroering bewonderd, maar ook de familie zag er prachtig uit. Daarna zijn we het park ingegaan voor de fotoshoot. Lekker even een momentje alleen voor het bruidspaar en nog even vol op genieten van elkaar. Ondertussen arriveerden er nog meer daggasten. En na de fotoshoot kwam het bruidspaar officieel aanrijden  en werden ze opgewacht door het complete gezelschap. Het weer werkte van alle kanten mee, het was goed warm in de zon, dus er werd buiten getrouwd in de prachtige tuin. Een mooie ceremonie volgde met ontroerende vows, en daarna was het alweer tijd voor de taart!

De hele dag was het 1 groot feest, prachtig weer en vrolijke mensen.  Kijk en geniet!

TrouwfotograafUtrechtTrouwfotograaf UtrechtTrouwfotograaf HengeloTrouwfotograaf UtrechtTrouwfotograaf UtrechtHebben jullie ook trouwplannen en zijn jullie enthousiast geworden?  Neem dan gauw contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben. De boekingen voor 2019 worden vol op ingeplant en zelfs voor 2020 staan er al bruiloften!

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^