Trouwen in Toscane- Chris en Suzan door Jola Mulder Fotografie

Trouwen in Toscane!

Trouwen in Toscane, wie wil dat nou niet? En welke fotograaf wil dit nou niet vastleggen? Aan Joel en mij de eer om dit te gaan doen. Wat een gave uitdaging!7 september hadden we nog een bruiloft, en 8 september vlogen we naar Pisa! Op Pisa aangekomen stond er al een huurauto voor ons klaar, en ooh wat heerlijk, Joel heeft al 3 jaar zijn rijbewijs, dus ik liet me lekker rondtoeren ;.)
Al gauw gingen we de snelweg af richting Chiusdino. Jullie kennen dat vast wel van de films, of je bent er al geweest (wij nog niet), maar oh wat adembenemend mooi dat landschap. Heuvelachtig, lange lanen met cypressen, en dan in combi met dat temperatuurtje…instant verliefd.
Dat waren de Italianen niet op ons overigens. Waar wij ons netjes op smalle slingerende wegen omhoog en omlaag aan de snelheid hielden, zaten de Italianen ons bumperklevend op de hielen, en als het maar even kon scheurden ze ons voorbij om vervolgens als een idioot er vandoor te gaan. Inhalen in een bocht met een rotvaart is ook gewoon schijnbaar. Zijn wij keurige rijdende Nederlanders niet gewend ;.)

Na een uurtje of twee zagen we het liggen, Penuta die Papena, op een heuvel, omgeven met cypressen. Zo mooi!! Via een hobbelige vol met gaten weg moesten we omhoog, onze auto trok het maar net, en daar werden we verwelkomt door het bruidspaar en naar ons appartement gebracht. Deze lag aan de binnenplaats, het hart van het Farmhouse. We gingen ons installeren, we hadden natuurlijk behoorlijk wat apparatuur bij ons, en daarna even de omgeving verkennen.

Op maandag trouwden Chris en Suzan, en dat ging allemaal zo heerlijk relaxed. De halve familie inclusief Chris lag ’s ochtends nog gewoon in het zwembad terwijl de gastvrouw en de catering drukken in de weer waren met alles voor te bereiden. Tussendoor werd er ook nog een lekkere  lunch gemaakt door een van de gasten, en ondertussen waren bruid en bruidegom al druk in de weer voor het grote moment.

Als in een Toscaans sprookje werd Suzan door haar vader weggegeven. Alles was zo mooi aangekleed, en met oog voor detail, en het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Na de cermonie zijn we naar de Abdij geweest voor de fotoshoot. Wat een geweldige mooie plek!! Daarna weer terug naar de gasten die zich goed vermaakten bij het zwembad met heerlijke hapjes en een drankje. Aansluitend was het diner. Met mooie lange gedekte tafels en daarna nog tot diep in de nacht een knallend feest aan het zwembad!!

Natuurlijk hebben we er ook een prachtige weddingfilm van! Boek je bij mij je trouwreportage, dan is daar ook de mogelijkheid om daar een videograaf bij te boeken. Alles onder één dak, heel erg handig. Maar wat net zo belangrijk is dat wij helemaal op elkaar ingespeeld zijn en aan 1 blik genoeg hebben, waardoor  de kwaliteit van je foto’s en je weddingfilm gewaarborgd worden!

Weddingclip:

Wil je de lezen wat Chris en Suzan er van vonden om ons erbij te hebben scroll naar beneden.

Trouwfotograaf Enschede

trouwfotografie enschede
Bruidsfotograaf EnschedeTrouwfotograaf TwenteTrouwfotograaf TwenteTrouwen in ToscaneTrouwen in ToscaneBruidsfotograaf TwenteBruidsfotograaf Twentetrouwfotograaf Overijssel

Lees hier de prachtige recensie van Chris en Suzan!

“Op 10 september 2018 zijn wij getrouwd. We hadden een prachtige bruiloft in Toscane gepland, met een relatief kleine groep vrienden en familie. Om deze dag op foto en video vast te leggen hebben wij ervoor gekozen om Jola en Joel mee te nemen naar Toscane, en dat was de beste beslissing ooit. Zij waren tijdens de voorbereiding al erg enthousiast, wat maakte dat wij er veel vertrouwen in hadden dat ze onze bruiloft op een mooie manier zouden vastleggen.

Eenmaal in Toscane waren zowel Jola als Joel erg prettig gezelschap om mee te hebben. Ze zijn sociaal en vriendelijk, maar lopen zeker niet in de weg. Ze zijn vanaf het moment van aankomst bezig geweest met het verkennen van de omgeving, kijken naar hoe het licht viel en ze hebben ons geadviseerd over de opstelling van de ceremonie.

Op de dag van de bruiloft zelf waren beiden als ware vliegen aan de muur. Op een of andere manier hebben ze alle bijzondere momenten gezien en vastgelegd, maar hadden wij soms helemaal niet in de gaten dat ze er waren! Na afloop was het een feestje om de foto’s en de video terug te kijken. We hebben gelachen en zelfs een traan gelaten bij het terugzien van alle prachtige momenten. De foto’s zijn prachtig geworden en de video voegt echt een extra dimensie toe aan het geheel.

Wij zijn ontzettend blij dat wij Jola en Joel op onze bruiloft hadden als foto- en videograaf. Het is een gouden duo dat elkaar goed aanvult. Wij zouden iedereen die straks met net zo’n goed gevoel wil terugkijken op hun bruiloft, aanraden om te kiezen voor deze toppers!”

Dank je wel lieve Chris en Suzan!! Ook wij hebben van jullie genoten en voelden ons vereerd dat we erbij mochten zijn!

Info vide0graaf klik hier en hier

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^