Loveshoot Marnix & Sangheeta – Deurningen-

Loveshoot Marnix & Sangheeta

Nog net voordat de Coronagekte losbrak, nog voor alle restricties, heb ik deze loveshoot met Sangheeta en Marnix nog gedaan. En dat je dan denkt, oooh wat wil ik hun bruiloft graag vastleggen!! Want wat een klik, en wat een lol samen! Maar zo jammer, ik ben al geboekt voor hun dag. Helaas. En dat vonden zij ook. Soms wou ik echt dat ik mezelf op kon splitsen met al die dubbele aanvragen. En nou zou ik willen dat ik Corona even weg kon blazen ofzo. Gewoon poef. Weg. Ben er wel even klaar mee eigenlijk. En wat een hectiek in de agenda ook. En stress bij sommige bruidsparen. Wel verschuiven, niet verschuiven. Want ja, trouwen mag, ook al is het met restricties. Een onvergetelijke bruiloft wordt het wel dan in ieder geval. Zo eentje waar je het jaren later nog over hebt. En ik ga, zo als altijd, mijn meer dan uiterste best doen om het allemaal weer tof vast te leggen! Zoals het is. Niks meer, en niks minder. Want het is jullie dag, en die blijft hoe dan ook speciaal en uniek, vergeet dat niet!!
Voor nu, geniet van de foto’s van Marnix & Sangheeta. Van de liefde die zij voelen voor elkaar. En waar het allemaal omdraait! #loverules

Gaan jullie ook trouwen, of willen jullie een loveshoot boeken of een vrijblijvende afspraak plannen?
Klik dan hier. 

Loveshoot Twente

Trouwfotograaf HengeloTrouwen en CoronaTrouwen in TwenteGaan jullie ook trouwen, of willen jullie een loveshoot boeken of een vrijblijvende afspraak plannen?
Klik dan hier. 

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^