Werkwijze:

Het is natuurlijk fijn om te weten wie jullie dag gaat fotograferen. Daarom nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in mijn studio in Deurningen zodat jullie mij ook als persoon leren kennen. Tenslotte loop ik wel de hele dag mee en het is fijn dat we elkaar dan al een keer ontmoet hebben. Ik ben dan ook van mening dat er wel een soort van klik moet zijn omdat het belangrijk is dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Dit zie je dan ook weer terug in de foto’s.

Tijdens het gesprek bespreken we jullie dag en zetten we een tijdlijn op hoe de dag verloopt. Ik hoor graag de ideeën en wat jullie voor ogen hebben en denk daar ook in mee. Fotolocaties bespreken we, ik ken er meerdere, van alles komt voorbij zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg van de dag, maar jullie ook van mij.

Na het gesprek krijgen jullie een offerte van mij waarin we alles besproken hebben. Mochten jullie hiermee akkoord gaan dan vraag ik een aanbetaling van 20% om de door ons besproken datum te reserveren in mijn agenda.
Vlak voor de bruiloft zullen we nog even telefonisch contact hebben, misschien al eerder als daar behoeft aan is of als er wijzigingen zijn. Locaties bekijk ik niet op voorhand. Bij veel locaties ben ik al geweest, en door mijn jarenlange ervaring weet ik met één blik wat de mooiste plek(ken)is/zijn, of waar ik me op moet stellen. Dus dat komt helemaal goed!

Op de dag zelf:

Leg ik vast hoe jullie zijn. Maak ik ook foto’s van gasten, vaak zonder dat ze het door hebben. Heb ik een helicoperview en ben ik jullie extra paar ogen daar waar ik kan.
Natuurlijk vergeet ik de sfeer-detail en overzichtfoto’s niet. Mijn doel is om zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn. En als ik mijn voorgaande bruidsparen mag geloven gaat me dat goed af. 😉
Tijdens jullie fotoshoot begeleid ik jullie stap voor stap. Zorg ik voor een ontspannen sfeer zodat het gewoon een mooi en relaxed moment is. Even een fijn moment voor jullie alleen.

Na de bruiloft selecteer en bewerk ik de mooiste beelden en die zijn na zes weken in jullie bezit in de hoogste resolutie op een Usb-stick. Dus geen nabestellingen!
In de week na de bruiloft zal ik een beveiligde onlinegalerij aanmaken met +/- 15 foto’s van jullie dag om te delen met vrienden en familie. Deze galerij blijft vier weken tot jullie beschikking.