Award winnende foto’s

Dat je dan niet één, maar vier! Awards wint! 3 voor Engagementphotography, en 1 voor Real Wedding Photography! Wereldwijde deelnemers, de creme de la creme zitten er tussen, en dan heb je er zelf ineenkeer 4 te pakken. Niet normaal! Whoeooee! Echt, blijer kan ik niet zijn. Zo’n kroon op mijn werk!

Bij WPJA  (Wedding Photojournalist Association) draait het om echt momenten, dus niet zo zeer om de mooie, soms artistieke foto’s, waar ik net zo dol op ben overigens. Het mooie is, ik kan jullie een combinatie aanbieden van beide! Ik heb een journalistieke aanpak, maar ben ook dol op artistieke foto’s, op wat voor een manier dan ook. En zal ook altijd op zoek gaan om deze beelden te kunnen creëren.

Natuurlijk ook nog met dank aan lieve Tamara en haar lieve mams, en kanjers Kevin en Kira! <3 Zonder hun geen toffe foto’s!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag, of wil je net zo’n spetterende loveshoot of pré-weddingshoot dan Kevin en Kira? Neem dan hier contact met me op!


trouwfotografie Jola MulderLoveshoot EnschedeLoveshoot TwenteAward winnende foto's